Ida vår prinsessa!

Tänkte bara berätta att vi blev stolta föräldrar till vår lilla Ida den 23/10 kl 01.56.... Allt gick bra och jag kommer skriva en fl berättelse senare..
Så nu har vi 2 prinsessor, o ingen är stoltare o lyckligare än vi!!



Kvällning!!

God kväll!

Nu är vi hemma fån systern,, vilken underbart god middag vi har ätit-...flickorna busade som vanligt :)

Jag är så grymt trött sitter nästan o sover hehe, och det var vår dotter oxå som stupade direkt när vi kom hem... Mannen har fritt fram för data ikväll, då jag dels e så jäkla trött o det är ju Desperate kl 21:)...  Så det blir tv o slappa sen sängen för mig ikväll....

Men här kommer iaf en bild på magen tagen idag  ....

Såhär ser magen ut nu på kvällskvisten:)




Bf-Dagen

Jahapp då va liten beräknad til idag :) men hur stor e chansen att det sker???  Tom tror ju då stenhårt på att det blir idag, men jag kan inte riktigt hålla med honom :S

Iaf Princess e på dagis, o jag har precis tagit mig ett varmt skönt bad,.....
Tänkte se om jag kanske ska slänga in lite bilder på magen senare som är tagna idag...Lite planer på omöblering finns det här hemma, men men får se om vi orkar med det idag anars tar vi det imorgon hehe, måste ju fördriva dagarna, för just nu så går vi bara här o väntar....tur e så har vi varsin dator o kunna sitta vid

I em ska vi til systra min o äta god middag, ska bli gott..skönt o slippa tänka på middag idag med :)  Annars e allt lugnt o fridfullt, lär väl uppdatera lite sen när och om det blir bilder :)

Kramar

Dagen innan liten är beräknad att komma!!!!!

Godafton min läsare!
 
Idag är det dagen innan vårt 2:a barn är beräknat att födas, fatta vårt 2:a barn!!! vi ska bli 2 barns föräldrar :*) så mysigt...
Längtar så efter att träffa vårt lilla underverk,, spännande,kommer det att vara en liten kopia av vår prinsessa som kommer? hur kommer allt att starta, när ska det starta??  Ja funderingar e många...

Idag har jag o min mor varit en runda på sjukhuset o kollat så att allt va bra med liten o det var det, skönt...hjätat pickar på o fostervattenmängden va normal o de är dags när som :),

Tom och Linnéa har haft en far & dotter heldag, lekplats, bus o en massa annat :)  De hade dock 1 uppdrag o det var att ta fram laxen vi skulle ha till middag, o visst gjorde dom det, men lyckades på något sätt tina den fel så det var inte laxfileer när det var dags o fixa till dom, utan det var laxsmulor haha, så med potatisen o rotfrukterna klara i ugnen nästan fick jag springa ner till affären o införskaffa nytt kött till maten haha,, aj ja Tom försökte ju iaf ;) 
Lilla prinsessan har fått en helrenovering ikväll, bad, öronrensning, insmörjning o nagelklippning :p... så nu e hon ren o luktar bokstavligt talat hallon inför dagis imorgon... kan tillägga att denna utmattade dam somnade som en stock hos mig ikväll,, mys :) 

O så måste jag ju bara tillägga att vi har världens underbaraste grannar :) kom in med nybakade kanelbullar som smakade mums mums,,, tusen miljoners tack, det var så gulligt o gott :)

Nu återstår lite tv-tittande sen blir det sängen för min del....
Sov gott så hörs vi imorgon
Kramar




Hellllooo!

Tjenare!
Har ju vart kass på bloggning nu känner ja, men helgen har jag inte vart hemma så mycket, mannen har jobbat o då ser jag ingen anledning till att vi ska sitta hemma o tråka!!
Hade filmkväll hos syster i fredags o va hos föräldrarna igår, så det har varit soft,,, passar ju på o hitta på saker nu oxå innan man lär hålla sig hemma ett tag:)

Ingen bebis är kommen ännu, men vi väntar o längtar efter dig lilla skrutt :) storasyster blir helt uppspelt när vi nämner ngt hehe,, så nu får du ta o komma snart!!

idag blir det ganska lugnt tror jag, ska försöka få ihopa en god middag, e lite sugen på lax faktskt :P, jo de får det bli!

Hörs kanske senare igen Kram

Tjolahopp.....

Denna dag hehe, har varit ganska soft!!

Imorse fick vi sällskap till frukosten av min kära far!! Alltid mysigt med frukoställskap:)

Under fm va de lugnt Linnéa lekte o kollade på tv, sen stack Tom til jobb & jag o Nea åkte till klågerup där det bjöds på plättar :p... efter en trevlig stund hos föräldrarna for vi hem till systern, o Anna fick plockat till mina ögonbryn så man ser hyfsad ut inför förlssningen haha...
Som vanligt hittade Linnéa & Ebba på bus,, dom e ganska kul de 2 för dom kan bråka o tjivas men så fort det e bus e dom bästa polare o skrattar hjärtligt :),, tur att både jag o  min syster har tålamod o lätt till skratt annars hade man nog rivit av sig håret :)
Nu är vi iaf hemma eller det har vi varit länge, o Nea e så duktig o har börjat vilja somna själv i sin säng!! Ungefär så här e det:
Vi går in o fixar henne borstar tänder tvättar o tar på pyjamas, en flaska välling tillreds & sen in i sängen o så ska man läsa en saga, sen pratar vi lite om dagen o morgondagen..sen gonattpuss o så får vi ikke vara i rummet, men ska komma snart o kolla till säger hon,, aa hon e för go min lilla prinsessa!!
så går jag o kollar efter en stund o hon sover som en stock helt fantastiskt :)
 

Nu måste jag bara säga vad kul det är o blogga när det finns folk som kommenterar :)

Nu kanske ni vill läsa om andra saker, säg det isånt fall, kanske tråkigt o läsa om vad vi gör om dagarna eftersom det för tillfället inte görs så jättemycket :)

Kramar

Tjenare!!

Hello ...
Vad händer???????? Nä just det inget :(, menmen man kanske iaf ska invänta bf dagen först haha...lite drygt 1 v kvar!

Har ju haft lite vadslagning i familjen om när de lilla livet kommer, Linnéas dag var 8:e oktober så de blev det ju inte iaf!!   Helgen har varit mysig, va hos Pilla & Konrad igår o hade en riktig myskväll med god middag massa godis o tända ljus o film... mysigt värre!!
Idag har det varit alldeles underbart väder o vi har varit ute o lekt o matat ankorna!!
Lite senare kom min underbara vän Lisa o lilla Ella,(en av hennes guldklimpar) på besök!! 

Sen blev de lite middag för lilla familjia, o nu så sitter jag o halvkollar på ngn film på 4:an,, verkar helt ok faktiskt!!  Får ta o fortsätta med det nu :)

Ha de nice alla





Ingrid!!! Efterlysning :)

Ingrid jag ser att du läser min blogg  ,, tur e det,, jag har bytat telefon o har ikke ett nr kvar, mailen e rensad,, så maila/ring/sms:a,,, vi t om var på väg in till er häromdagen, men ville inte komma oanmälda :)....

hoppas nu du läser detta :)

Bloggtaaaajm...

Godday bloggen,

Börjar med en underbar bild av vår alldeles egen Dr Urban fr serien sjukhuset som vår prinsesa är lite halvt besatt av :P

                                             Vår dotter leker dr Urban fr tv-serien sjukhuset :) Mamma o pappa får agera patienter :)

Im back idag igen,, dagen idag har varit ganska fridfull som vanligt..
Vår lilla underbaring avlämnades på sitt älskade dagis, sen var de hem o ta de lugnt käkade lite frukost  o mös oss allmänt!!

Hämtning vid 14 av prinsessan, för att åka till kusinen o leka lite,, blev t om at vi hämtade Ebba på dagis vilket upskattades av båda flickorna :)
De varvades lugn o skön filmtittning med bus...  Systern bjöd på en underbart god middag o sen kom även mamma o då blev de kaffe o förlossningsnack..
 Stack hem o kollade på bonde som hade premiär ikväll ju!
Älskling kom hem fr jobb för en stund sedan o överraskade mig med underbara rosor!!
Tack underbara Älskling!!


Lite bilder kanske kan va på tiden :)

                        Puss puss från storasyster Linnéa!! Stolt storasyster kramar magen, (jäkla blixt!) bebis  v 38Prinsessan innan dagisdagsTack love!

Då var de snart tid!

Hej hopp i bloggen!!

Nu e det snart dags för vår nya lilla familjemedlem o se dagen ljus,, närmre bestämt om 2 v...om liten vill komma då vill säga, för min del får det gärna ske nuuuuu...känner mig sjukt klumpig o svullen o så! 

Nea är så stolt, undrar ens om hon fattar vad som ska ske,,
men men hon är världens lilla hjälpreda, ordnar o donar med blöjor o bäddar vaggan o vagnen hehe,, hon är så duktig min lilla prinsessa!!!

Jaha nu är iaf de största förberdelserna klara,o det bara väntas,, det är ju nu det dryga börjar, lite småkrämpor o man går lite o letar symptom på att det skulle vara på g, men varför skulle denna lilla skrutt komma tidigare??
Nej med min tur så lär de väl vara november innan vi ses...

Nehj som vanligt ska tråkskallen den aka den flitigt bloggande Lina dra sig tillbaka nu!!
Kram o Gonatt




Tidsfördriv


Namn: Lina Lagerqvist Piercingar: Har haft i ögonbryn o läpp
 Tatueringar:tribal i svanken
Längd: 174
Skostorlek: 39-40
Önskar du att du bodde någon annanstans: -
Tänker du på självmord: Nej,
Tycker andra att du är attraktiv: Kanske inte just nu :P
Dricker du: Inte just nu men när jag ej e gravid så händer det
Använder du droger: Nej
Röker du: ja Snusar du: -
Vilket shampoo använder du:Sunsilk
Vilken parfym använder du: Hugo boss
Vad är du rädd för: Att något illa ska hända någon jag älskar.
Gillar du att tvätta: Nej men man måste ju...
Gillar du Berg-och-Dalbana: ibland

 SENASTE..
Film du hyrde: Minns ej
Film du köpte: Ingen aning..
Låten du lyssnade på: Just Dance
Låten du hade på hjärna: I kissed a girl
Låten du laddade ner: -
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: Christine
 Personen du tänkte på: Nea

FÖR ELLER EMOT...
Långdistansförhållanden: Been there done that. höll ej
Utnyttja någon: emot?
 Självmord: emot
 Att använda droger: emot
 Sex före äktenskap: Jag är ogift och har barn snart 2
Köra onykter: emot
Förhållanden: Jo för men det ska ju vara med rätt person

FAVORIT..
 Mat: mycket
 Låt: Whiskey in the jar m Metallica
Sak att göra: umgås med familj o vänner
Sport: ridning
Dryck: cola zero
Kläder: jeans
Film: fast änd the furious
 Bil:

 HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Nej

 ANTAL..
Gånger du varit kär: på riktigt..2
Gånger ditt hjärta brustit: ett par
Killar du kysst: inte den blekaste
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några
Ärr du har på kroppen: ett par

 VAD/VILKET
Ska bli skoj: O äntligen få träffa vårt andra barn som beräknas anlända om ca 2 v,,,
Ska inte bli skoj: smärtan vid förlossningen, men man får ju ngt underbart för det
Sparar du till: Mina barn
Väntar du på: Att john blund ska ta en vända förbi mina ögon
Pålägg som gäller: skinka
Dagens dryck: Hallonsoda

SENASTE..
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av: Önskefoto
 Personen du fick sms av: Lisa
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I söndags hade vi redig familjemiddag
Saken du köpte:Dagens middag
 Du hade kul: Innan idag när jag o Nea busade
Hur tidigt stiger du upp: runt 8
Gillar du att slåss: nej
 Vad ska du göra ikväll: Sova!
Är du seriös: Ibland
 Vad är du allergisk mot: inget.
Var har du ont: i mina ben/lår (förvärkar)
 Använder du hårspray: Ibland
Kan du stå på händer: No
 Favorit serie: Desperate housewifes, Prison Break
Salt eller socker: socker
 Gillar du ketchup: till viss mat
 Är du glad nu: Ja, men trööööött
Var du glad igår: Ja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: det mesta t om imse vimse eller Linnéas egensång :)
Stockholm är: Våran huvudstad
Göteborg är:Nice Kan du sjunga: I bilen när jag e ensam är jag helt underbar på sång haha
Mer värt än guld: Mina barn
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: Thailand har börjat falla mig lite på läppen

RSS 2.0